1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Gennadij [26K]
3 years ago
8

PLSSS HELP ASAP Read the passage below from “A Retrieved Reformation.”

English
2 answers:
GuDViN [60]3 years ago
7 0
The answer is she thinks jimmy is attractive.
vesna_86 [32]3 years ago
4 0
The answer is C
She thinks jimmy is attractive!
You might be interested in
Which word from the text describes Ginny's behavior toward cats? (5 points)
makvit [3.9K]
U need to give us more than that but it’s between a and b if Ginny is mad or frustrated at the cat then B if not then A
6 0
3 years ago
In greek mythology, who was the father of zeus, poseidon, and hades?
VladimirAG [237]
Kronos was the father of all the gods, but Zeus, Poseidon and Hades were the first of his children.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does Tom Robinson die in to kill a mockingbird?
Mashutka [201]
He was shot by the police when he was trying to escape jail (prison) 
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Aside from discovering how many hours of practice it takes to achieve true mastery in a field of endeavor, what other striking t
OLEGan [10]

Answer:They noticed kids who were better starting off were the ones to practice/study more. Theynoticed the kids who needed more practice were the ones to keep practicing less. The better students kept practicing and making themselfs better. Paragraph 3 says  ´´Everyone from all three groups started playing at roughly the same age, around five years old. In those first few years, everyone practiced roughly the same amount, about two or three hours a week. But when the students were around the age of eight, real differences started to emerge. The students who would end up the best in their class began to practice more than everyone else: six hours a week by age nine, eight hours a week by age twelve, sixteen hours a week by age fourteen, and up and up, until by the age of twenty they were practicing´´

Explanation:

3 0
3 years ago
Which sentence from the passage best describes the resolution?
777dan777 [17]

Answer:

A. Before he knew it, Conner was demonstrating how to bend the ball into the goal to score an unexpected

point and win the game in the final quarter.

Explanation:

5 0
3 years ago
Other questions:
  • What must a reader consider to understand an author’s purpose for writing? Check all that apply.
    13·2 answers
  • The electorate will pick the candidate. (change to past tense)
    14·2 answers
  • What is the definition of propaganda
    8·1 answer
  • The writing process is a collection of strategies unique to each individual writer. Writers continually evolve and adjust their
    8·1 answer
  • Why did maria considered father to be a good man?<br> boy in the striped pyjamas
    8·1 answer
  • 9.<br> make decisions by going with their guts and being led by<br> emotion.
    5·1 answer
  • Select the two choices in which proper punctuation is displayed. (Choose two.)
    8·2 answers
  • Read the sentence, and decide whether the underlined portion contains a mistake.
    7·2 answers
  • 3. What are the risks or disadvantages? 5pts.​
    15·1 answer
  • 4. Short simple sentences can sometimes make your paragraph sound:
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!