The answer is: Anticleia is explaining why Odysseus cannot embrace her.
In the excerpt from "The Oddysey," Odysseus travels to the underworld, where he finds his mother's spirit. She tells him she has died of sadness, while waiting for him to go back from war. However, when Odysseus wishes to embrace his mother, he finds out her body is not composed of matter - it has no material existance and his arms pass through her. Anticleia is extremely upset, and explains that ghosts have no physical solidness.
After a thorough research, there exists the same question that has the full passage.
<span>One might think that proud English writers would welcome a broader readership. However, quite the opposite happened. Though scholars agreed that English was a great language, many felt that it was in danger. According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language.
Today, if you do not know how to spell a word, you look it up in the dictionary. During the early eighteenth century, there were few dictionaries. Those that did exist were mainly collections of difficult words or translation dictionaries (Latin to English, for example). There was no authority on the"correct" way to use or spell words.
</span>
The line in the passage that explains why English scholars felt a dire need to set standards for the English language is this one "<span>According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language."</span>
The correct answer I would chose is a
Third person point of view was being expressed in this