The Transatlantic Slave Trade was a trading pattern that most European Powers at the time followed to maximize profits from the exploits of the New World. These powers found that they could cultivate cash crops like sugar and mine for valuable minerals in South America and the Caribbean. These jobs were labor intensive and required a lot of people to do so. Natives weren’t reliable since they died easily of Europeans diseases. Europeans found an easy labor force and traded other goods with tribes for men who were taken on the Middle Passage and to such locations to work.
The answer is b.
hope this helps! =')
Answer:
Being caught again.
Explanation:
As the passage says "Those that wanted to stay around that part of Ohio could stay, but didn’t many of them do it, because there was too much danger that you would be walking along free one night, feel a hand over your mouth, and be back across the river and in slavery again in the morning." This explains that they were to scared to stay, because they didn't want to get caught, and if they did they had to go back into slavery.
Answer:
No State shall make or enforce any law which shall abridge the privileges or immunities of citizens of the United States; nor shall any State deprive any person of life, liberty, or property, without due process of law; nor deny to any person within its jurisdiction the equal protection of the laws.
Explanation: