Answer:
<h2>
<em>Lenovo</em></h2>
<em>hope</em><em> it</em><em> </em><em>helps</em><em> </em><em>you</em>
Answer:
I believe that the answer is A
Explanation:
Answer:
Yep you got all of them right
all of them match the sentence
Good Job!
Explanation:
Hope this helps and brainlest please!
We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:
- Concussions are largely prevalent in high school athletes.
- Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.
<h3>What is information?</h3>
Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.
We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.
Learn more about information on brainly.com/question/1299137
#SPJ1
Answer:
<em>The correct option is D) By changing the story’s descriptions of the setting into stage directions.</em>
Explanation:
The scenario depicted in the original story was different as compared to the adaptation that had to be made. Usually, adaptations have to be made in a story while staging it because not all acts mentioned in the original story can be easily performed on stage.
In the above scenario, changes were made in the story's description of the setting into stage directions.