Answer:
what do u mean##++*2++3+£
<span>Assuming that this is referring to the same list of options that was posted before with this question, <span>the correct response would be the "Slave trade", since this trade gave Britain a large amount of free labor with which to build settlements and extract wealth from the Caribbean in the form of sugar. </span></span>
Answer:
Wilhelm II is the correct answer.
Explanation:
The answer for this would be B and C
Answer:
Find the explanation below.
Explanation:
1. The passage explains the conflicts and disagreements that existed between the Mexicans and Americans before the start of the Mexican-American war. The two nations failed to agree on a defined boundary for Texas. The following statement supports this fact, "In 1844, annexation was negotiated between Texas and the U.S. with an important wrinkle: the southern boundary was the Rio Grande. This border had been rejected by the Mexican Congress in favor of the Nueces River farther north." This disagreement formed the basis of the war.
2. The United States was not justified in going into war with the Mexicans. The measures Polk used in resolving this matter appears deceitful and not straightforward. Placing military presence in California when the two nations had not agreed to terms and even offering bribe to an exiled dictator, were not good ways of reaching to terms.