Answer:
tell me the topic I will help you
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Answer:
We need more fo to answer this...
Explanation:
B. Indirect Object
That should be it
The correct answer to this open question is the following.
Although there are no options attached, we can say the following.
If you are referring to the Presidential Inauguration, then we would say the following.
The career paths someone would need to take in order to be a part of effectively and safely implementing the inauguration would be a career in Management Operations or similar, so this person could have all the knowledge and discipline to manage a group of people that have to be experts in fields such as managing massive and high-risk events.
Inauguration involves many specialties in management, operations, communications, security procedures, logistics, and many more.
So a grade in Operations Management could be a good path to end up organizing an Inauguration.