The part of the sentence that tells "who" or "what" the sentence is about is the subject.
Answer:
Explanation:
do u like dogs or cats jusyt asking
Answer:
D
Explanation:
in your eyes smoulder the fallen roses of outlived minutes
The parts of Edgar Allan Poe's excerpt "the fall of the house of Usher" that bring out gloomy and oppressive mood would be the part the narrator found out that usher got a mental illness. Usher begged his friend to come and see what's wrong with him.
hope this helps
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly