I need help my self lol XD
Answer:
Explanation:Answer:
The repetition in the given sentences explains that why Gilgamesh has not yet reached his destination.
Explanation:
It also emphasises the challenges of a long journey. Both these sentences apply to the significance of the repetition of the passage and the sentences. The journey is very long and thus there are many challenges which are faced by Gilgamesh in reaching his destination. He is overcoming those challenges and putting his effort in covering the journey but it is taking time.
Hello. This question is incomplete. The full question is:
"How does a comparison of Maui and his brothers create a comical tone in the passage
?
One of the most common stories of Maui found throughout Polynesia is related to how he pulled up islands from the ocean floor. There are several versions of this fable applied to different islands depending on their natural make-up. For instance in Hawai’i Maui pulled up the islands by tricking his brothers into paddling their canoe with all their might to haul up each island which he had hooked using a great and magical fish hook called Manaiakalani, telling them it was a massive fish. He repeats this trick for each island.
"
Answer:
The passage shows us a comic tone showing how Maiu was smart in deceiving his brothers.
Explanation:
The excerpt manages to add a comical tone to the narrative because we can see how Maiu tricked his brothers so that they could do the heavy lifting of the activity that Maiu himself wanted to do. This "deception" shows a small joke between brothers that makes reading funny and allows the reader to perceive a comical tone, making the narrative more fun.