Answer:
That men often give in to their urges for recognition.
Explanation:
Virginia Woolf's "A Room of One's Own" is a feminist essay that addresses the issue of women and their 'silent' desire to do things men do but are incapable of doing it because of their 'inferior' gender. The text discusses how women are left to remain anonymous even if they want to be creative or are even better than their male counterparts.
In the given passage, Woolf talks about how, unlike women, men are so inclined to make themselves known or heard. Their desire to be recognized, <em>"concerned about the health of their fame"</em>, and their instinctual need to <em>"cut their names [on a tombstone or a signpost]"</em> is so different from the womenfolk.
Thus, the correct answer is that men often give in to their urges to be recognized.
Reading something is using your imagination, as to watching is processing your brain to focus on something.
Reading uses your brain in a different process than watching,
C. where no considerable European settlement is possible
Though all the passage clearly expresses the author's idea to convey that British is superior to all countries, option C is the phrase that most clearly suggest that.
By using the words "no (...) is possible", the author expresses that normally people considered impossible/unfeasible a big European settlement in their lands, but since they are the British Empire, they are superiors and therefore they are the ones who can make it possible.