Answer: She has identified her good side and is trying to let it show.
Explanation:
Anne Frank was a German Jew who fled to the Netherlands with her family after the Nazis came to power in Germany. They then went into hiding at her father's place of work when the Nazis invaded and occupied the Netherlands and it was in hiding that Anne Frank wrote a diary that showed a first hand account of Jewish life in hiding during WWII.
Reading the diary, we are able to see growth in Anne as she grows up in their hiding place and we notice her changing sense of self when she identifies that she has a good side and becomes determined to let it show.
Answer:
1. B. "How can I carry my very big house"?
2. C. They could not move his very big house.
3. A. It will die of hunger.
Explanation:
The above are correct.
From the story, we can see that when the snails were to move because of the grass that has finished in that farm, the problem the snail had was how it could carry its very house. The other snails had to leave him behind because they could not move his very big house.
Since the grasses in that farm has finished, the snail that was left behind will die of hunger. This is because there will be no food for it to eat.
The author of the passage made the comment about his dog because
- his dog is becoming lazy in an air conditioned room.
<h3>About the passage</h3>
Rufus used to be a useful hardworking animal to his owner. But things changed when Rufus experienced luxury and was in a air conditioned room. Rufus became lazy and all it wanted was to
curl up at a corner and sleep.
<h3>Who is an author?</h3>
An author is a originator or creator of a work, especially of a literary composition such as book, article or text.
Learn more about passage:
brainly.com/question/12555695
Answer:
correct
Explanation:
yes you are right it is D