1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
rjkz [21]
2 years ago
12

"So how are we going to pay for this field trip?" Zelda asked the group. (1.) "We could have a bake sale," answered Barry. (2.)

English
1 answer:
Neko [114]2 years ago
3 0

Paragraph breaks are the par gaps that differentiate the paragraph of the text. In the given passage the paragraph break must be inserted between the 1 and 2 sentences. Thus, option D is correct.

<h3>What is a paragraph break?</h3>

The complete question is attached to the image below.

Paragraph breaks are the gaps and pauses that are inserted in the texts to separate the exchange of the dialogues between the two speakers.

Here in the passage, Zelda and Barry are two different speakers and are having a conversation, hence a break must be inserted between their dialogues.

Therefore, option D. the paragraph break must be between 1 and 2.

Learn more about paragraph breaks here:

brainly.com/question/8625596

#SPJ1

You might be interested in
Which sentence uses thew word impede correctly? (A) the pitcher impeded the ball toward the batter, who swung and missed (B) my
satela [25.4K]
The answer would be C. The committee's bickering was seriously impeding any real progress.

impede would translate to preventing...such as preventing progress.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
HELP pls
cluponka [151]

Answer:

b

Explanation:

3 0
2 years ago
Complete the following sentence.
Artyom0805 [142]

Answer:

Past perfect

Explanation:

If it started in the past, it has to be he past perfect

6 0
3 years ago
HELP MEEEEEEEEE PLEASEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 POINTS AND BRAINILEST ANSWER!!!
strojnjashka [21]
Muir starts off talking about how long he had been sitting by the Calypso-so long that he wasn't tired or hungry anymore. We, as the readers, think he has a bad attitude about sitting by this plant.

 he is describing his wait as painful(he is WAY past being tired or hungry). However, the next sentence contrasts with this idea. When the sun sets, Muir suddenly gets this jolt of purpose and energy, stronger and determined than ever before. Can you see the pattern here? As for the dialogue, it is a woman speaking, and she lives in the log house he sees. She has a negative attitude towards the swamp, while Muir has a positive one. She wonders why he would want to be in a dangerous place like the swamp, explaining that a body was found in it. She then goes on to say that it was God's mercy that Muir was able to get out of the mucky swamp.
6 0
3 years ago
A student is using a web diagram. What is the student trying to do? narrow a general topic by listing possible subtopics expand
saw5 [17]
He is trying to narrow a general topic by listing subtopics.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What does parallel structure do for sentences?
    14·1 answer
  • Which is a sentence fragment?
    10·2 answers
  • Select the sentence with the correctly used homophones.
    10·1 answer
  • What is the central idea of Bradford’s paragraph?
    8·1 answer
  • How does the setting of "there will come soft rains" impact the story ?​
    9·1 answer
  • WHICH MAIN CHARACTER WOULD MOST LIKELY BE FROM FANTASY FICTION
    13·1 answer
  • I just want someone to do my school work please
    10·2 answers
  • A sudden gust muffled the voices below, then picked up into a steady wind. It took hold of my T-shirt and whistled through the t
    5·2 answers
  • Only using ethos, try to convince your parents to let you stay home alone!
    8·1 answer
  • What is the most likely reason that Dr. King refers to both the Constitution and the Declaration of Independence in his “I Have
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!