In the first sentence of the passage, the author refers to “antisocial gamers” primarily to suggest that gamers could benefit fr
om instruction in interpersonal communication suggest that gamers could benefit from instruction in interpersonal communication. A acknowledge a belief that is likely to be held by some of her audience acknowledge a belief that is likely to be held by some of her audience
B characterize her audience as thoughtful people who would be unlikely to stereotype others characterize her audience as thoughtful people who would be unlikely to stereotype others
C argue that too much engagement with computers can erode social skills argue that too much engagement with computers can erode social skills
D encourage her audience to reconsider the connection between creativity and sociability
Answer: What is the question here? If it’s “in the first sentence of the passage, the author refers to “anti social gamers” primary to... then it’s A: acknowledge a belief that is likely held by some of her audience
"Teens don't value sleep because there's too many things going on to distract
Explanation:
The question is asking what claim is saying the importance of health (sleep) and a video game. The others are just saying wishing video games were gone or how much kids play.