Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
This is expressed as Moisture Content or Water Content
Most food items have a water content. Even seemingly 'solidified' foods such as a piece of bread or bun have a certain water content in them.
For vegetables and fruits, the water content as a percentage of the weight can be huge.
For example, fruits such as Watermelons contain 92% in every bite with just 6% sugar and 2% fiber by weight.
Explanation:
The aggregate demand curve is downward sloping. It implies price levels are falling and the quantity of output will increase as well as the domestic income. The theories that can explain why the aggregate demand curve is downward sloping: the Pigou's wealth effect, the Keynes's interest-rate effect, and the and Mundell-Fleming's exchange-rate effect.
Ubidor anf wihger scholden