1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Rashid [163]
3 years ago
7

Which statement best summarizes the argument in the passage?

English
2 answers:
sergiy2304 [10]3 years ago
8 0

Answer:A

Explanation:

Nookie1986 [14]3 years ago
7 0

Answer: the answer is the first one...

a cruel leader will prevent subjects from living in a place of crime and violence

Explanation:

You might be interested in
3) A duplex is<br> A.) Multi-family<br> OB.) Single family
larisa [96]

Answer:

A.) Multi-family because a duplex is a house that is separated into two living spaces

3 0
3 years ago
Read these sentences from the passage:
Nataliya [291]

Answer:

He would not tell his parents that he wants to go to parent because he fears that his mother won't let him go alone.

Explanation:

I HOPE THIS IS RIGHT!! IF ITS NOT IM SORRY

6 0
3 years ago
Two paragraphs about Nicholas allen
Katen [24]

Answer:

how

Explanation:

7 0
3 years ago
Read the excerpt from “The Scarlet Ibis.” Finally I went back and found him huddled beneath a red nightshade bush beside the roa
frosja888 [35]

i think its sight thats what i put

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
If you are planning to apply for employment with a particular company, why might you research the company’s background? Explain
Troyanec [42]
If you are planning to apply for employment with a particular company it is indeed important to research the company's background. The reason why you should be aware of a company's background before you apply is because it's going to effect you and you're professional techniques as you might have the expertise the company would need. If you research the background of a company and it matches you're ability of skills you will be more likely to apply to that company as it will be more beneficial to you and what you have to offer. That is why it is important to be aware of what you are applying for and be further more prepared.
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Which media source frequently enables its audience to actively participate in discussions of current events?
    11·1 answer
  • Who says these quotes in Romeo and Juliet Shakespeare
    11·1 answer
  • What is the best definition of a topic sentence?
    6·2 answers
  • What kind of people can be negative influence in your life?​
    5·1 answer
  • Need help ASAP
    5·2 answers
  • What the answer to the question now
    7·1 answer
  • Please help 20 point will give crown
    11·2 answers
  • "Who Has Seen the Wind?"
    10·1 answer
  • Can u pls help me with "video games's negative effects on education" by putting it on my own words.
    8·1 answer
  • 1. Why do you want to go to school?
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!