Answer:
Rosaleen befriends May, who's very simpleminded. She spends much of her time catching spiders and eating bananas. June teaches English in a local black high school. One night, Lily overhears June and August talking about her: June says she knows Lily is lying about her dead parents.
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
He was trying to show the view of the Native Americans from a peer's experiences. He believed that the clash between the whites and Native Americans was because they didn't respect each other's customs and beliefs. Franklin wanted to give the Native Americans a voice. The Indian men, when young, are hunters and warriors, when old, counselors; for all their government is by counsel of the sages; there is no force, there are no prisons, no officers to compel obedience, or inflict punishment. Hence they generally study oratory, the best speaker having the most influence. The Indian women till the ground, dress the food, nurse and bring up the children, and preserve and hand down to posterity the memory of public transactions. These employments of men and women are accounted natural and honorable. Having few artificial wants, they have abundance of leisure for improvement by conversation. Our laborious manner of life, compared with theirs, they esteem slavish and base; and the learning, on which we value ourselves, they regard as frivolous and useless. An instance of this occurred at the Treaty of Lancaster, in Pennsylvania, anno 1744, between the government of Virginia and the Six Nations
This story is not a usual one. It talks about how our views and ideas can be judgmental and hurtful. It puts us (readers) in a point where we start thinking about our own perspectives.
Explanation:
This story has two main components as symbols - belief and honesty. The author wants to describe the entire scene in darkness. He excludes elements that give us 'hope' in our lives.
The woman who the narrator loved deceived him. She portrayed to be a faithful, honest and innocent woman who loved him deeply. This was an impression that everyone had about her including the narrator.
The story starts off with an exclamation of grief, where he yells 'I had loved her madly!'. From this part of the story, he continues to talk and express his love/emotion towards his lover. He continues to suffer in her loss, goes to places where he can relive moments, visits her grave and sits there for hours. He reads the messages on the tombstones where the story ends.
The entire course of story makes us understand that he understand how she deceived him from the beginning till the end.