1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ksju [112]
3 years ago
5

(BRAINLIEST QUESTION) Anita, __________ la basura por favor.

Spanish
1 answer:
marshall27 [118]3 years ago
4 0

Answer: the first one is saca and the second one is vaya

Explanation:

You might be interested in
Write the family member in Spanish.
kramer

Answer:

1. Sobrino 2. Primos 3. Abuelita 4.Sobrina

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la se las me la 2. La camarera llevó las ensaladas
AVprozaik [17]

Bold answers:

1. Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la, se las, me la  

Answer 1: Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad nos la prepararon?

Translation 1: The chefs prepared lobster for us. Did they really prepare it for us?

-

2. La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad ___ llevó? se los, me la, te las  

Answer 2: La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad te las llevó?

Translation 2: The waitress brought the salads to your table. Did she really bring them to you?  

-

3. El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad ____ recomienda? nos lo, te los, se lo  

Answer 3: El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad se lo recomienda?

Translation 3: The restaurant recommends you the turkey. Do they really recommend it?

-

4. Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú ____ compraste? me la, me los, te los  

Answer 4: Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú me los compraste?

Translation 4: You bought these shoes for me. Did you really buy them for me?

-

5. El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad ____ entregó? me los, se la, te las  

Answer 5: El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad se la entregó?

Translation 5: The tourist handed the tip to the employee. Did he really give it to her?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Complete with the correct preterite form of the indicated verb(s). WILL BRAINLIST FIRST CORRET ANSWER, if you scam I will report
8090 [49]
Dame tu calor
No sé qué yo haré sin ti, mi amor
Tú eres mi otra mitad, corazón
Eres mi todo
Tu presencia me mata
Vente porque quiero estar solo
Juntos tú y yo
Los dos somos perfección
Sin ti me muero
Eres tú toda mi luz
Quiero tus besos
Me hacen volar
Será
No estoy normal
Quizás
Loco ando ya
Por ti, mi amor
Te quiero mostrar
La luna junto a las estrellas
Mi mundo da vueltas si tú estás
Conmigo, nomás
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Anyone can help me please
Delvig [45]

Answer:

no hay nada que hacer en la tarea tienes que leer varias veces para entender

6 0
3 years ago
What would you do if money wasn't important?
musickatia [10]

Answer:

not work lol

Explanation:

8 0
2 years ago
Other questions:
  • Question 1 with 5 blanksCarlos: Necesito pedirles algo a ti y a tu hermano antes de que tu padre y yo (1) (regresar) de nuestro
    15·1 answer
  • Decide whether the sentence is correct or incorrect as written. ¿Conocen a la niña con el abrigo rojo?
    13·2 answers
  • What is the correct way to say “at 8 o’clock”? a) es ocho b) la hora es ocho c) a las ocho*** d) de las ocho
    8·2 answers
  • Which word or phrase correctly completes this conversation?
    5·2 answers
  • Use the correct Spanish preposition in the following dialogue:
    6·2 answers
  • #30 Please help in Spanish! I need this answer in Spanish, please do not use google translate! correct grammar in Spanish
    5·1 answer
  • 6 ) You and your friends are talking about going to restaurants and other places around town. Choose the letter of the answer th
    12·1 answer
  • Which subjunctive verb form correctly completes this sentence? Fue bueno que las personas mayores también ______ en la protesta.
    8·2 answers
  • Conjugate ar verbs
    12·2 answers
  • COMPRAR change AR for the corresponding ending of regular AR verb
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!