Come young waverer come go with me in one respect i'll thy assistant
I’d say D because it explains what it is and that’s basically the whole paragraph.
It might be stated that part 4 is included in order to provide a data-support information, that is to say, that this is not just an opinion but there have been researches on the matter, such as census and polls which might add validity to the statements. This is a way of showing that there is enough information to support the topic discussed.
Answer:
family, love and relationships will change drastically in the future.
In 90 years, technology will have changed our lives so much that social constructions will be different.
Families will become androgynous
Household tasks will no longer be one person’s job solely based on gender.
Only very poor and very rich people will have more than two children.
Is this what you are asking for if not tell me
Answer:
to entertain readers with an anecdote about babysitting.
Explanation:
The purpose of the passage above is clearly to entertain the reader by recounting in an ingenious and witty tone an amusing anecdote about Kev´s experience babysitting. The writer is successful in his purpose since the passage is well elaborated, and with a good dose of irony, makes one, the reader, follow the anecdote empathetically but with a smile.