The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
That thing uncomfortable but one may feel everyone should experience at least once in their life is failure.
<h3>Why does one needs to experience failure?</h3>
Life is not a bed of roses. Life is full of ups and downs. This experience shapes one's reasoning, development and orientation. Humans learn form their mistakes, the mistake leads to perfection. Hence, having failed for once serve as or helps one to value life.
Therefore, everyone needs to experience this in order to value life.
learn more about human experience: brainly.com/question/23555587
#SPJ1
Answer:
The correct answer is rotation
Explanation:
Have a nice day