The meaning of the phrase cost-effective in the first paragraph of this passage is C. getting the most for the money you spend.
If you insulate and seal air leaks in your home on time, you won't have to think about that in the future. Thus, if you pay a lot of money now, you will save a lot more in the future than if you didn't insulate, and then had to fix stuff around the house all the time, which would waste so much of your money.
Answer:
C
Explanation:
Both poems insist that people can find satisfaction in life
Answer:
B. Nature
This is the answer.
Explanation:
In the passage, the thinker talks about his surroundings/the area he/she is in. They are taking in the scenery, which includes the small lake, the light reflection of the water, the hilltops, the streams, and the wooded valley.
The thinker also mentions the sound and the feel, such as the wind and the cutting of wood.
With all of this at hand, it is easy to see that the thinker was most influenced by nature.
#teamtrees #WAP (Water And Plant)
<span>Whenever there is a calamity, all I think about is my mom. I want her to be safer than I am.</span>
I think it might be C.Third stage: nature viewed as a type of divine presence In my opinion if you as me, Nature is a divine presence, being able to see and learn so many new things.