My answer is D) The years gone by
The following is my reasoning:
This poem has a theme of losing a loved one and the process of aging and in the lines "Murmur, a little sadly, how Love fled / And paced upon the mountains overhead / and hid his face amid a crowd of stars." The narrator wrote this poem for his wife to read in her old age, assuming he wrote this for her before his own death (this statement is supported by the first stanza of the poem).
The word or phrase that best indicates the use of dialect in "Gumpton," would be kinder made out.
Ahh, I love this poem. It is in blank verse and uses <span>iambic pentameter to emphasize certain words</span>
Answer:
full of new ideas
Explanation:
This is because it has nothing to do with crops or children. All you have to do is use deductive reasoning.
The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984