1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tia_tia [17]
3 years ago
8

Describe the development of friendship among the four men in the story.

English
2 answers:
DochEvi [55]3 years ago
7 0

Answer:

They remained complete newcomers toward each other at the origin but were obliged to operate concurrently to persevere. They immediately analyzed their position and all considered a distinct position on the ship. Their first argument was directed at continuation solely, but as the men filled a more numerous amount of time collectively on the ship, they tried to become closer to one another.

Explanation:

I took the Plato answer and reworded it.

Basile [38]3 years ago
6 0
<span>The four men were stranded together on the same dinghy after their ship sank. They were absolute strangers at the outset but were forced to work together in order to survive. They quickly studied their situation and each took up a different role on the dinghy. Their initial banter was aimed at survival alone. As the men spent more time together on the dinghy, they attempted to get to know one another better. They even exchanged home addresses. However, after the dinghy was destroyed, it was every man for himself as all four men attempted to swim to shore. Their friendship disintegrated in a similar manner to their dinghy, giving the impression that their friendship was based on convenience alone.-plato</span>
You might be interested in
Which statement provides the best synthesis of the information in the two passages?
Maru [420]

Answer:

Option (C): Meat eaters have more health problems than vegetarians because meat eaters are more likely to eat diets high in fat, which can lead to health problems not experienced by vegetarians.

Explanation:

There is only one passage in the question:

Diabetes and high blood pressure are diseases that are only found in people who eat meat, proving that a vegetarian diet is better than a meat-based diet.

The Options:

A) Vegetarians are healthier than meat eaters because plant-based diets have been shown to be a useful way to treat, and even reverse, types of heart disease.

B) The high fat content in meat can lead to diabetes and heart disease, while plant-based diets can treat and even reverse heart disease.

C) Meat eaters have more health problems than vegetarians because meat eaters are more likely to eat diets high in fat, which can lead to health problems not experienced by vegetarians.

To determine the statement which provides the best synthesis of the information in the two passages, let's consider the options. We would be applying the passage in the question and an assumption for the second passage.

Option A: From the passage, no statement was made about the ability of plant-based diet to treat and reverse the types of heart disease.

Option B: From the passage, it was stated that the high fat content in meat can lead to diabetes and heart disease but no statement was made about the ability of plant-based diet to treat and reverse heart disease

Option C: From the passage, it was stated that vegetarian diet is better than a meat-based diet. Also that diseases such as diabetes and high blood pressure are only found in people who eat meat.

Assumption: meat are high in fat content. Vegetarians only eat plant-based diet. Meat eaters eat both meat-based diet and plant based diet.

If meat are high in fat content, then meat eaters could have more health problems than vegetarians because they are more likely to eat diets high in fat, which can lead to health problems not experienced by vegetarians.

This statement provides the best synthesis of the information in the passage.

4 0
3 years ago
Your _____ should include, in your own words, each main point of an article and its relation to the ideas or facts that explain
qaws [65]
I believe it is "summary."
4 0
4 years ago
Read 2 more answers
If we cite something multiple times in a paragraph do we cite each time
Svet_ta [14]
You can number it and then at the very end you can put a resources page and write it down there
4 0
3 years ago
Write one sentence containing one positive aspect of your school
stepladder [879]
<h2>Answer:</h2><h2>The administration is a helping hand during corona season.</h2>

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need help, help me
MrMuchimi

Answer:

B

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the excerpt from the interview with E.Y. (Yip) Harburg.
    10·2 answers
  • Which event from “The First Seven Years” is an example of falling action?
    15·1 answer
  • Whats a pronoun? i need help
    12·2 answers
  • Excerpt from English Report: A Powerful Poet
    9·2 answers
  • How does Shakespeare introduce the idea of opposites being the same ?
    10·2 answers
  • Why did america move towards isolationism?
    6·1 answer
  • Quickk please help 100 POINTS!!! Based on the passage, what is the main reason the author includes Howie as a character in the s
    13·2 answers
  • Which country was NOT in the Central Powers in WWI?
    9·1 answer
  • Why did aragorn choose to follow the orcs instead of frodo
    6·2 answers
  • Banks use a large percentage of their checkable deposits for the purpose of __________.
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!