In this passage from Morte d’Arthur by Sir Thomas Malory, the key word to understand the whole idea of the happenings is: adder, it means snake.
And if you still have doubts about the general idea of the passage and think that the first three options: “King Arthur attempts to slay, or kill, Sir Mordred”. “Sir Mordred fatally wounds King Arthur”.” King Arthur and Sir Mordred are expressing their distrust of each other.” Can be correct, read this sentence:
“and so rode to his party, and Sir Mordred in likewise.”
None of the first three options can be posible if the two of the knights go together to a party afterwards.
The right answer is:
A knight kills a snake with his sword.
Answer:
The ANSWER IS D :) i promise its right
Explanation:
Is there a name to said passage?
Answer:
Jing-mei's mother took her to a <em>"beauty training school" </em>to get her daughter to look like Shirley Temple which only resulted in a disastrous look.
Explanation:
Amy Tan's short story "Two Kinds" revolves around the story of how a Chinese immigrant child is 'expected' to be a prodigy and made to 'be molded' with the American way of life. The story presents how the protagonist’s mother tried to 'help' her daughter make a name for herself in America.
In the given paragraph, Jing-mei narrates how her mother wanted to 'shape' her into becoming the next Shirley Temple. She wanted her daughter to become famous. So, she took her to a <em>"beauty training school"</em> and cut her hair, which only resulted in a much more disastrous outcome.