Answer:
Tyrant, Greek tyrannos, a cruel and oppressive ruler or, in ancient Greece, a ruler who seized power unconstitutionally or inherited such power. ... Thus, the opportunity arose for ambitious men to seize power in the name of the oppressed.That model was emulated across Greece in the 5th and 4th centuries BCE, as new tyrants emerged by creating military states. These tyrants maintained control by expanding the spheres of power controlled by their city-states.
Explanation:
According to the passage, the option that might be true is D) “Much of India's present-day society was based on the Aryan civilization.” Evidence from the passage supports that much of today’s India is based on the Aryan civilization. For example, it mentions that the language “Sanskrit” is the basis of South Asian languages. It also mentions that the Vedas (sacred writings of Aryans) were very important for the development of Hinduism. Therefore, the Aryan civilization had an important impact on the language and religion of India and South Asian countries.
By serving there gods and living life as an egyptian
Answer: A. The final pitch seemed to stroll across the plate
Explanation:
Answer:
A judge reviews the evidence to reach a verdict.