Answer:
Women had the right to vote
Explanation:
As a women back then, they didn't have a lot of rights and voting was something huge that they wanted to take part in. So when this was passed it finally gave the women more freedom.
1. According to the second paragraph, members of the Royal Society discussed BIOLOGY, PHYSICS AND ASTRONOMY.
From the passage, it was recorded that, the members of the society met in certain days to discuss several subjects which include:physics, anatomy, geometry, navigation, statics, magnetics, chemics, mechanics, natural experiments, stars, etc.
2. According to the fourth paragraph, members did not want to eliminate the works of ARISTOTLE but instead built on it.
From the passage, it was recorded that the members of the Royal Society had no intention to underrate the works of Aristotle; instead they have great esteem for him and considered him to be a very great man.
Answer:
https://www.nasiol.com/about-nanotechnology/?gclid=Cj0KCQjwxIOXBhCrARIsAL1QFCZHw6fcd_dTT4AjtdAto8Ij9j-vaRmSefL2icWh6L3oCSqaqt2bAY8aAjNiEALw_wcB
Answer:
an incredilbe 2 MILLION TONS of cluster bombs were dropped
Explanation:
Answer:
The Open Door policy reflected three deeply held American beliefs about the United States industrial capitalist economy. First, Americans believed that the growth of the U.S. economy depended on exports. Second, they felt the United States had a right to intervene abroad to keep for- eign markets open.
Explanation:
Hope this helps ;))