What’s the underlined word?
The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
I'm pretty sure it's true, there might be a thing or 2 they missed the first time around
Answer:
It is B! Purpose means why
Explanation:
Praise can create personal confidence in children and this encourages them to gain knowledge, be sure of their abilities, and have greater motivation and intelligence.
<h3>How does mindset influence communication and proactiveness?</h3>
- A person's mindset can help communicate and be proactive at school and at work when it's built in a positive way.
- This positive construction is done through praise, self-knowledge, and respect, which are capable of building good mental health for the individual.
A person's mentality represents the way that person sees himself in relation to the world around him. When this mentality is positively constructed, people become more aware of their capabilities and more motivated to overcome challenges, deal with frustrations and seek knowledge.
Therefore, we can confirm that mentality has a crucial role in the intellectual and functional development of individuals, being able to make them proactive and efficient.
Learn more about mental health at the link:
brainly.com/question/14777606
#SPJ1