1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kupik [55]
3 years ago
9

The word quantitactive is made from latin word quantitas and the suffix -ive.What does quantitactive

English
1 answer:
liberstina [14]3 years ago
7 0

Answer: Quantitactive includes quantitas and ive.

Explanation:

Quantity can be defined as the property of any material which can be measured as more or less or by assigning a numerical value to it in terms of  measurement unit. The word quantitactive comprises of two individual terms quantitas which is a latin word along with suffix ive. It describes the fact that something is active or get activated by a particular amount or quantity.

You might be interested in
3. Which of the following direct quotes is correctly integrated with the author's own words?
kvv77 [185]

Answer 3rd one

Explanation

it is

3 0
2 years ago
Mentor Text:
KengaRu [80]

Answer:An hour of TV class, an hour of basketball or baseball or running, another hour of transcription history or painting pictures, and more sports, but do you know,

Explanation:

5 0
4 years ago
Read the passage carefully.
emmasim [6.3K]

Answer:

The British people should support the British

Empire to maintain political influence and a strong

economy

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write a short dialogue (4-6 sentences) between two historic people that incorporates as many spelling words as possible (and und
Roman55 [17]
The person above is correct.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Plz helppppp I’ll give fifty points and brainliest if u do it rtIn this task, you will write a critical essay on Tolstoy’s The D
nirvana33 [79]

Answer:

I'm sorry, but I can't really help you. I have a essay if you need it. [This is not copyrighted, I actually made it.

Explanation:

If you ever need a good essay for the theme, "All that glitters is not gold", I have one for you:                                                                                                       Gold is a precious chemical element that emits spectacular glitter. However, glitter can be a characteristic of a variety of substances. These substances are just as important as gold. The wise saying goes “all that glitters is not gold.”. (Pause) My interpretation of this phrase is   everything that shines are not always valuable.  

People act in a charming manner to try to deceive. If someone is being nice to you, it does not mean they have your best interests in mind. They may behave pleasantly, but they might not be telling the truth.

 

Some friends seem nice face-to-face but beware of fake friends. They can talk negatively about you behind your back. (Pause) A person’s heart and mind are like onions, with several layers. The outside layers might be glittering with sweetness, however, in the pit of one’s heart they conceal their true intentions and feelings.

Something too good to be true could be useless! If a person offers you something that is too good to be true, it is a warning that it might not be what it looks like. If someone offers you such a thing, take a step back and think about it. You must be rational and logical before responding. (Pause)

Similar to pyrite, the iron stone that looks like gold, appearances can be deceiving.  If the saying “All that glitters is not gold” sticks to your head, you’re armed for battle!

     

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the best direction words best describes capitalism and socialism
    14·1 answer
  • In which of the following situations would it not be appropriate to use a colon?
    8·2 answers
  • Why does Montag memorize the Old Testament's Ecclesiastes and the New Testament's Revelation? How do the final two paragraphs of
    14·1 answer
  • Is the group of words in bold a phrase or a clause<br> The support beams beneath the abandoned jetty
    15·2 answers
  • In Shana's mind, the most important thing was finishing the task at hand. Her other work could wait. What is the BEST way to com
    14·1 answer
  • What is your ideas about the rollout vaccinations?
    5·1 answer
  • Click or tap the underlined line on page 1 or 2 of the passage where the audio reader injects a scornful tone deepening the mean
    14·1 answer
  • What is a literary theme
    6·2 answers
  • PLZ HELP!
    8·2 answers
  • According to the article, how does pollution negatively impact humans? Use two details from the article to support your response
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!