The answer is D because i got this feeling its D
Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer:
According to them, “The history of all hitherto existing societies is the history of class struggles” — meaning the problems in society were mainly because of money. The manifesto is divided into a preamble with four main sections and a conclusion. In the spring of 1847, Marx and Engels joined the “League of the Just”.
Explanation:
Answer:
because they thought that if they succeed in spreading comunissum, then it would just keep spreading until they hit the US. this is a domino affect, because because of the fall of one thing, more and more governments would keep falling.