1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
MAXImum [283]
3 years ago
8

Class 10th routing in home study

German
1 answer:
Rudik [331]3 years ago
7 0

Answer:

im virtual doing my last class

Explanation:

please mark this answer as brainliest

You might be interested in
Decide if the following sentence is grammatically CORRECT or INCORRECT.
fiasKO [112]

Answer:

correct

Explanation:

just make sure all places, names etc are capitalized

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone plzz help we with duch. <br>I need help with time. ​
Ad libitum [116K]

Answer:

if u wanna say 6 o clock u would say something like um 6 uhr.

Explanation:

With time its kinda easy if u wanna say 6 o clock u would say something like um 6 uhr.

Does that make scence?

4 0
3 years ago
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Aye bro why am i archived
Marizza181 [45]
<span>place or store (something) in an archive. thats why Lol</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP!!!!
Ray Of Light [21]

Explanation:

Fill in the following blanks with the correct forms of the possessives mein, dein, and ihr.

Ninas Familie ist sehr groß. Das ist Sabine, 17.(her)ihre Großeltern, 20.(her)ihre Großmutter Ella und 21.(her)ihr Großvater Georg. Das Mädchen da ist 22.(her)ihre Cousine, und der Junge ist 23.(her)ihr Cousin.

A: Hat er auch Haustiere?

B: Ja. Harras ist 24.(his)mein Hund, und Fritzi ist 25.(his)meine Katze.

Here.

Can I be Brainliest. Have a nice day/Noch ein schönen Tag.Lg

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • asap i need someone to teach me how to write " my day is amazing and i have many thins to talk about in german"
    10·2 answers
  • HELP!!!!! ASAP!!! NEED THIS ANSWERED BY MIDNIGHT!!!!! (German)
    7·2 answers
  • How to say pancakes in german
    9·1 answer
  • Help..........................................
    14·2 answers
  • Już nie potrzebuje 1234567899
    9·1 answer
  • Kapiland'in kıyameti sınav soruları​
    7·1 answer
  • What does Sandy recommend in order to escape?
    6·1 answer
  • Jeder in dieser App spricht Deutsch. Wenn ja, antworten Sie mit Ihrem Lieblingsessen​
    15·2 answers
  • Fill in the blank with the correct German form.
    5·1 answer
  • Amount of rain in Vietnam cities centimeters
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!