1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
frutty [35]
3 years ago
11

Refer to Explorations in Literature for a complete version of this story.

English
1 answer:
Margaret [11]3 years ago
6 0
Even though I haven't read the story, based on textual clues in these sentences I would say the correct answer is <span>B. “The waiting man pulled out a handsome watch, the lids of it set with small diamonds.”
The reason why is that you can't really have a watch lined with diamonds unless you've worked really hard to get it. This man has hustled his whole life and in the end, he has done well for himself in life, which is evident by his expensive watch. </span><span>
</span>
You might be interested in
Read the excerpt from paragraph 13.
IrinaK [193]

The reason that  the author use the phrase 87 years young is option B. The use of this phrase suggests that the author believes that age is just a number and that everyone ages differently.

<h3>Why do some think that age is simply a number?</h3>

It's just meant to be a quote for inspiration. You are neither too old nor too young to try something you want to because age is simply a number.

The biological age of a person is determined by how healthy they are in comparison to the average health of a huge population of people of different ages. Participants who were biologically older felt and looked older than their biologically younger peers, were weaker, less coordinated, and had lower IQs.

Therefore, when they say that age is just a number. That's not actually true, though. Your chronological age and your biological age together make up your age. With birthday candles, chronological age is the one you count.

Learn more about phrase from

brainly.com/question/139793
#SPJ1

6 0
1 year ago
Borrowing a fancy necklace is important to Matilda because
galben [10]

In the story "The Necklace" by Guy de Maupassant, Mme. Mathilde Loisel borrows a diamond necklace from her friend when she is invited to a fancy party.

Mathilde has always wanted to belong to the upper class, and she gives a lot of importance to money and appearances. However, she does not have the money to sustain that kind of life. Therefore, she feels embarrased and does not want to attend the party as she says she has nothing that would suit the elegant setting. Her husband suggests borrowing the necklace from her friend. Doing so is very important for Mathilde because it is the only way for her to appear elegant and wealthy at the party, and to not feel dismissed or belittled by her low position in society.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
The plane we took to Texas had really nice but very tight seating.
erma4kov [3.2K]

Answer:

A

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the poem the Path by Paul Laurence Dunbar what is the central idea of the poem?
bearhunter [10]

Answer:

the central idea of the poem is that there are many challenges and obsticals on the way to success

6 0
3 years ago
Please write 4-5 sentences about what you see in this image.
Vitek1552 [10]

Answer:

I can see a gargantuan tsunami. It is so large that a lighthouse looks like an ant in front of it. By the looks of it, it will wipe many innocent lives out. It is going to flood a large amount of area.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence has an unclear or missing pronoun antecedent?
    8·2 answers
  • Read this sentence:
    11·1 answer
  • Who Knows The Song - Broken <br><br><br> First Person To Write All The Lyrics Gets Brainlist ALL
    14·1 answer
  • What information do you get from the symbol?<br><br>(Fb logo) ​
    13·1 answer
  • What does the simile my father is as sharp as a pin mean
    14·1 answer
  • Ok I have an assignment to do I need help… can y’all give me some ideas
    6·2 answers
  • What is the best summary of the passage getting to the golden age
    6·1 answer
  • Reasons for and results of fake social media profiles
    9·1 answer
  • He is the young man who saved my life. In the sentence who is ...
    8·1 answer
  • Todd listened in frustration to his voicemail. Something had gone wrong with his recording machine, and all the messages were ho
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!