1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ksju [112]
3 years ago
9

Which of the following references best explains why the Capitol holds the reaping and the hunger games every year?

English
2 answers:
Sindrei [870]3 years ago
6 0

Answer: It is c 90% sure

anyanavicka [17]3 years ago
4 0

Answer: the answer is C.

You might be interested in
ASAP. The dogs purpose 10-12 chapters summary story
pantera1 [17]

Answer:

Bailey notices in Chapter 10 that the children of the neighborhood don't play with Todd.  Ethan doesn't go to his house. When he comes around Bailey and Marshmallow feel his presence with fear. Bailey likes summer when they go to the Farm. He learns all the smells and sounds on the way to the town. One day when they are in the town, Bailey sees a dog catching a plastic disk. When they get home Ethan goes to his room to start making "the flip," a cross between a frisbee, When Ethan throws it Bailey can't catch it and Ethan becomes discouraged.

7 0
3 years ago
"I try, but I end up gulping like a beached fish. "what
BaLLatris [955]

Answer:

i think the figurative language is personification

Explanation:

4 0
3 years ago
The restaurateur understood the numerous disadvantages of competing against the chains. They purchased everything in bulk-lettuc
White raven [17]

Answer:

I'm just writing to update your post.

8 0
2 years ago
Cant get rid of question
Inessa [10]

Answer:

ill report it and itll get taken down

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • In The Jungle Book who teaches Mowgli about The Bare Necesseties of life?
    13·2 answers
  • Maybe politicians just wanted school to be harder for American children. (What is the verb that starts the predicate?) *
    5·1 answer
  • n this speech, Demosthenes tries to warn people about an attack on Greece. Which statement best describes Demosthenes's claim?
    14·2 answers
  • Which of these is false about an epic
    11·1 answer
  • Read this sentence from paragraph 2 of the passage.
    7·1 answer
  • What type of positive business message does this paragraph convey
    12·1 answer
  • Interpretative literature is said to be interactive because
    5·1 answer
  • Please I need help soon as possible!!!!!
    5·2 answers
  • Select the correct text in the passage.
    8·1 answer
  • Read this paragraph from chapter 5 of The Prince.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!