1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
antiseptic1488 [7]
3 years ago
6

The diagram below shows that the Roman Republic contributed to the development of democratic principles.

History
2 answers:
Mrrafil [7]3 years ago
4 0

Answer:

the consul

Explanation:

1. The Senate and Assemblies

Answer: The Congress

2. The Consul

Answer: The President

3. The Eight Judges

Answer: The Supreme Court

4. The Twelve Tables

Answer: The Bill of Rights

5. Consul Veto

Answer: Presidential Veto

Gnoma [55]3 years ago
4 0

I agree with the person to answer this before me
B. The Consul

You might be interested in
What was the Mexican Cession
noname [10]
The Mexican Cession is the region in the modern-day southwestern United States that Mexico ceded to the U.S. in the Treaty of Guadalupe Hidalgo in 1848 after the Mexican.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What roles did ronald reagan and mikhail gorbachev play in ending the cold war
Nina [5.8K]
American conservatives give credit for the Cold War's end<span> to </span>Ronald Reagan<span>, but both </span>Reagan<span> and </span>Gorbachev played<span> big </span>roles<span> in </span>ending the Cold War<span>. </span>Gorbachev <span>was the fourth Soviet leader during </span>Reagan's<span> presidency. Relations between the two countries were extremely tense before he assumed power in 1985. 
Hoped this helps do you need help on anything else</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
When was abraham lincoln born
babymother [125]

Abraham Lincoln born on the 12 of feb.1809 to nancy and Thomas Lincoln in a one room log cabin in Hardin country Kentucky

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How did the Great Compromise address the wishes of supporters of both the Virginia and New Jersey plans?
photoshop1234 [79]

Answer:

Big states with big population favored he Virginia plan and small states with small population favored the New Jersey Plan. How did the Great Compromise address the wishes of supporters of both the Virginia and New Jersey plans? -In the upper house, senate, representation would be equal for each state.

7 0
3 years ago
How did the newly independent United States attempt to formulate a national economy?
makvit [3.9K]

Answer: Alexander Hamilton's plan was for the Federal government to absorb all of the state debt and turn it into a national debt. He would then increase tariffs on foreign trades to help pay off that debt and he taxed whiskey. Hamilton hoped that as the upper class and government got richer money would trickle down the ranks to the common class.

Explanation:

7 0
3 years ago
Other questions:
  • At event during the carter administration stemmed from a revolution in the middle east?
    13·1 answer
  • Help me with this pictures down below plz<br> (DONT ANSWER THE QUESTION IF U DONT KNOW IT!!)
    7·1 answer
  • What was the area, that people following herds of animals that crossed into North
    15·1 answer
  • How are countries in the European union linked
    5·1 answer
  • There are now more than how many government corporations?
    11·1 answer
  • Did kublai khan trust Marco Polo?
    15·2 answers
  • What is the Philidelphia Convention
    12·1 answer
  • Item 15
    14·1 answer
  • No links, no spam, 10 pts, will give brainliest to correct/most accurate answer. (Multiple choice)
    12·1 answer
  • For this assignment, you will create a presentation on pioneering African Americans in government and politics. In unit 10, you
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!