Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Hello there!
The answer is: An exclamation mark!
She knew that!
As always, it is my pleasure to help students like you!
After analyzing the conjunctions provided in the answer choices to combine the two ideas, we can form a single sentence as follows:
The astronauts must eat the fresh foods right away because the ISS has no refrigerators.
<h3>What are conjunctions?</h3>
A conjunction is a word used to connect other words, phrases or clauses in a sentence. A subordinating conjunction (as the ones provided) is used, more specifically, to connect two clauses by establishing a relationship of dependency between them.
To combine the two ideas given, the best conjunction seems to be "because". "Because" is used to explain the reason of something. Here, it will be useful to explain why the astronauts have to eat the fresh foods right away.
Learn more about conjunctions:
brainly.com/question/8094735
Answer:
JUST FUNKY DO ITTTTTTTTTTTTT
Answer:
You have not offered any choices, so therefore, I will elaborate on what you have written.
Based on the idea that he was picking teams means something in the hierarchy of recess. I am guessing that he is in about the 5th or 6th grade, and would be embarrassed if he chose a girl first instead of his friends. At this age and at this stage in his development, having boys on his team is much more important than having a girl. Would this mean that he likes her? Does he just want her for her talent of being the best batter? His relationships with his peers that are boys are much more important to him at this time of his life. I perceive that when he did pick a couple of boys, they agreed TOGETHER that they should get the best batter. This way it was in the best efforts of the TEAM and not that a boy was picking a girl.
Explanation: