1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anon25 [30]
3 years ago
11

When was the flag of Switzerland adopted? I categorized it as German because this is what class this question is from.

German
2 answers:
Pachacha [2.7K]3 years ago
6 0
The correct answer is A. 1889. In 1889, on December 12, the national flag of Switzerland was established.
Hope this helps! Have a great day!
SpyIntel [72]3 years ago
4 0

Answer: It was adopted in 1889

Explanation: found this answer in Wikipedia

You might be interested in
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Er ___ den Rasen.<br> A. lest<br> B. liest<br> C. seht<br> D. mäht
rjkz [21]

D maht is the answer

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Quakers, 30 farmers, and Virginia frontier people settled the:
irga5000 [103]
The answer would be     Northern part of the Carolinas 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Que Tipo de párrafo es “el perro que quería ser un humano”
-BARSIC- [3]

Answer:

the dog that wanted to be a human

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Who was banished from Massachusetts for disagreeing with Puritan beliefs and ideas? WILL GIVE BRANLEST ASAP PLS HELPP NOW PLS
grandymaker [24]

Answer:

lydia darragh was banned from Massachusetts

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What in science is being explained as energy?​
    13·2 answers
  • Where is timmy turner?
    15·2 answers
  • Im<br> gibt es viel Schnee.
    6·2 answers
  • In German how do you decide between accusative and normative???? Thank you
    6·2 answers
  • Was machst du in den Ferien gern?
    9·2 answers
  • kann man dieses satzt umändern so, dass die Bedeutung gleich bleibt ,,Es wird deutlich, dass auch wir vom Leben der anderen nur
    8·1 answer
  • Ano äng pamamaraang ginagamit ng mga hindu sa pamumuno ni mahandas gandhi upang ipakita äng kanilang pagtutol sa mga ingles
    11·1 answer
  • Wer versteht mich, ich bin depressiv und brauche jemanden zum Reden, bitte rede mit mir, ich bin traurig
    10·2 answers
  • Es el genero dramatico tradicional donde el argumento versa sobre un asunto desgraciado con un descelance fatal en este genero i
    8·1 answer
  • Was ist richtig? Kreuzen Sie.
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!