Georgia contributed more than 100,000 men and women to the war effort!
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
Foi partilhado através da Conferência de Berlim.O objetivo era que cada potência europeia tivesse um território na África para explorá-lo. Não coincide e depois eles não se entendem um a outro ou seja aplicam o racismo de pretos ,é por isso ainda estão super atrasados.
Explanation: Foi partilhado através da Conferência de Berlim.O objetivo era que cada potência europeia tivesse um território na África para explorá-lo. Não coincide e depois eles não se entendem um a outro ou seja aplicam o racismo de pretos ,é por isso ainda estão super atrasados.