I don't specifically understand this question, but

if "1/4 of $825.00 of 1/5" means multiplying the numbers together, then the answer is 41.25.

If it is 1/4 of 825.00, then the answer is 206.25; then 206.25 of 1/5, the answer is..also 41.25.

I hope this helps, I guess?

**Answer:**

D. 36 units

**Step-by-step explanation:**

The description of the triangle is:

<em>triangle XYW in which angle W is a right angle, angle X measure f degrees, and angle Y measures d degrees
</em>

Therefore, side XY is adjacent to f and side XY is the hypotenuse

From definition:

cos(f) = adjacent/hypotenuse

Replacing:

cos(f) = XW/XY

4/9 = 16/XY

XY = 16*9/4

XY = 36 units

**Answer:**

n-13

**Step-by-step explanation:**

im not up for this bc didn't sleep a lot hope i did ok

**Coyote - 43 mph**

**Rabbit - 35 mph**

If each animal runs a certain amount of speed **PER HOUR**, then you want to multiply each of their speeds **PER HOUR **by the 6 hours, so let's get started! :D

**Coyote - 43 x 6 = 258 miles per 6 hours**

**Rabbit - 35 x 6 = 210 miles per 6 hours**

NOW, we can get to the last part!

**258 - 210 = 48**

We now know that the coyote runs **48 miles per 6 hours faster** than a rabbit! :D

** ↑ ↑ ↑** Hope this helps!