Answer:
dangerous
Explanation:
i really have no clue but that was what it was for my class so sorry if I am wrong
Imagery is used to appeal to our five senses (smell, sight, taste, touch, and hearing.) Out of all the choices, B is the only one that does not use any of the five senses.
You basically just use the opposite as what is described. Ex: build is to destroy, as allow is to create
Separate
The sentence uses the word distinctive in the context "three distinct ways". Then the excerpt lists the three ways the 10K is special. Seeing that each of those ways are separate and different it is clear that "distinct" means "separate" in this context.
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1