Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.
Answer:
Hi myself Shrushtee
Explanation:
Soil erosion is the displacement of the upper layer of soil; it is a form of soil degradation. This natural process is caused by the dynamic activity of erosive agents, that is, water, ice (glaciers), snow, air (wind), plants, animals, and humans. In accordance with these agents, erosion is sometimes divided into water erosion, glacial erosion, snow erosion, wind (aeolean) erosion, zoogenic erosion and anthropogenic erosion.[1] Soil erosion may be a slow process that continues relatively unnoticed, or it may occur at an alarming rate causing a serious loss of topsoil. The loss of soil from farmland may be reflected in reduced crop production potential, lower surface water quality and damaged drainage networks.Soil erosion could also cause sinkholes.
so your answer is water and wind.
<em><u>p</u></em><em><u>lease</u></em><em><u> mark</u></em><em><u> me</u></em><em><u> as</u></em><em><u> brainleist</u></em>
Answer:
A. law were passed to enhance the political rights of the people
Answer:
individual vs self
Explanation:
i took the quiz and got it correct
A. Krumpers fought their way into the final competition.