Answer:
I'm going to have to say it's B because it's the only answer that would make a person go " then how does it work?" in terms of being mysterious as that's the main idea of the passage
Answer:
In words etched on the monument, the government praises the “Unknown Citizen” for supporting and conforming to the will of the state.
Explanation:
he always held government-approved opinions, never once advocating a controversial idea. If the government declared war, he did not question the decision.
The correct option is A.
A loan word refers to a word from another language that was adopted by the speakers of a particular language. Loan words usually filter into other languages when people from different cultures and language mix together. For instance, the word 'animal as used in English language was borrowed from the people of Algonquin.
The Radiocommunication from the Mothership affected the story because: It gives Maria the strength to be the first to leave the ship to explore the new planet.
<h3>What is a Radio Communication?</h3>
Radio communication is a form of wireless communication between two people. Most times, radio communication covers a wide range and is able to reach people very far.
From the passage, we see that the use of radio communication gave Maria the strength to be the first to leave the ship to explore the new planet. Everyone on the ship wanted to get to be the first to land on the new planet.
Learn more about Radio Communication here:
brainly.com/question/6181041