The answer to number 2 is A) It is relevant but is insufficient to prove his claims as it relies on his own beliefs.// I took the test.
 
        
                    
             
        
        
        
Answer:
GOOD OR BAD. 
it's not about what you have
 but how you use it
nothing is good or bad
 unless you choose to make it so
before you blame a trait
think about what you can do
to turn things around
and make it work out for you
 
        
             
        
        
        
Answer:
slouch means to stand, move, or sit in a lazy, drooping way.
Explanation:
hope that helps 
 
        
             
        
        
        
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
 
        
             
        
        
        
Various themes were in this excerpt "To and Athlete Dying Young" by A.E Housman. It introduces the idea of home, effect of time, how pride and competition go together, how death brings us into a new destination. On a nutshell, it's not talking about a typical teenage life or an athletes in general, but different experiences about life from college years. In the end, it exemplifies the beauty of dying young, wherein challenges can be avoided.