Answer:
panic, empty handed, doubts
Explanation:
NOW GIVE BRAINLIEST SO I CAN RANK
Answer:
"Paper has more patience than people." I thought of this saying on one of those days when I was feeling a little depressed and was sitting at home with my chin in my hands, bored and listless, wondering whether to stay in or go out. I finally stayed where I was, brooding. Yes, paper does have more patience, and since I'm not planning to let anyone else read this stiff-backed notebook grandly referred to as a "diary," unless I should ever find a real friend, it probably won't make a bit of difference.
I believe the answer is D
It says Fallen multiple times.
Here is the correct option: The author uses bountiful harvests in this excerpt to suggest Grant's agricultural success. From the passage given above, it can be seen that the person who this passage is talking about [Grant] is thinking about all these things in his heart, he is imagining having a very fertile orchard that makes him has excess harvest. The author of the passage used bountiful harvests to illustrates the images in the heart of this man.
What is dismal about the hypothetical happenings Juliet
imagines in Act IV, Scene III, is that they are all quite morbidly pessimistic. She imagines that the potion could be
poison. She wonders if she’ll suffocate
in the tomb before she awakens and before Romeo comes for her. She wonders what it would be like to awaken in
the tomb before Romeo comes to her and where Tybalt is decomposing and wonders
if there will be ghosts. And, the last
hypothetical situation she ponders is whether or not she’ll go crazy in the
tomb, pull Tybalt’s corpse out of the burial garb and beat her brains out with a
relative’s bone. In addition to being
pessimistic, this is all quite dismal.