B is incorrect. The answer is D the topic.
Answer:
D) Eun's attitude toward fame and success
Explanation:
The passage shows that Eun values fame and success. According to the passage, "Eun was a star in Korea, but what about here in Los Angeles?...When she stepped off the plane, would hundreds of fans be waiting to greet her, or would she be a total stranger?...She wasn't sure she wanted to go back to being a nobody." This shows that Eun has been thinking about her popularity before getting off the plane.
Light bulb? i hope this is what you’re asking
Answer:
A
Explanation:
This statement would make more sense because it say after she went to bed which would be a better time for them to start planning but also sounds better in the sentence
I would have to say B. But don't rely on this! Here is my explanation;
High-born would mean that he is more important or in a higher grade. In this text, he refers him to be high-born because he is rich and she loves him. He [not the high-born] Loves her so much, he is there when she is on the boat [or what he refers to], her death, and more places [I have not read this poem in a while].
Then again, don't rely on this answer! I did my best. It was either B. or C. to me. B. made more sense to me, but we are two different people!