According to Emerson, what is a "lover of nature?" ... A lover of nature is a person whose inner and outer senses are still aligned, who remains young at heart and who feels the necessity of communicating with nature on a daily basis.
Answer:
Dog
Explanation:
One reason why dogs prove popular is that they train easier compared to cats. Dogs can be taught tricks, manners, behaviors, and commands. You can do this for protection and safety, obedience, and even simple amusement. Dogs actually love training because they love having tasks and being part of a pack. Cats can be trained some, but once they bore they’ll swat the treat out of your hand and run off with it
What the author intended to convey by the statement "ugliness is only skin deep" in line 70 that H. people shouldn't think that bats are harmful simply because they are ugly.
And in fact, I don't even think they are ugly. :)
Answer:
to change the form of something into a different one, to transform, to change shape
Explanation:
Answer:
Eve wanted to return the clothes she received from Adam and his father.
Explanation:
According to the passage given, it is narrated that someone is anxious about her decision to return a gift because, even though it was useful, it has not been her fitting lately.
The inference that best supports the passage is option C because, from the narration, she is trying to return a gift because it was no longer fitting as it used to, so we assume it's a dress she is trying to return