Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer:
in my opinion i think that we should have less subjects due to some people who don't have computers or who don't have WiFi and we should have only quizzes and tests none of those random teachers that we don't know we should have Zooms like actual school were our teachers teach us and not some random person and the Consequence of this Virus is that we can't even go to a store without a mask and kids are dying from this cause it goes through the air and gets into our respiratory system and we need everyone to listen to the news so we can go back to School
Explanation:
It’s sound like ur voice . That’s the answer . And have a happy merry gm Christmas and a happy new year I wish u a merry Christmas I wish u a merry Christmas I wish u a merry Christmas and a happy new year ! Oh the trees we break to eat them our self . We wish u a merry Christmas we wish medu Christmas an dnew year