Answer:
The writer wants to strengthen his or her argument with an expert opinion.
Answer:
<h3>A peaceful place is somewhere you can go to slow down, reflect, engage in enjoyable activities. You can be alone or with others who you find relaxing to be around. A place that doesn’t demand anything of you or expect you to be someone you’re not – where you can just be.</h3>
The correct answer is "the downfall of the protagonist"
This is the whole purpose of plays, according to Aristotle. The protagonists in tragedies are usually people better than us who die for a great cause, and their death awakens both positive and negative emotions in us. This is called catharsis.
Answer:
The correct answer is D.
Working against the natural tendencies of the environment leads to long-term consequences.
Explanation:
In the first paragraph, the theme of green literature is evidenced when the writer references the damage to New York City's topography due to the need to build deep underground subways that double as bomb shelters.
In the second passage, the imagery used by the writer gives a clearer picture of the damage that was done to the environment.
In the first passage, the potential hazard arises because sewer lines have to be pumped uphill with subways below them.
If there is an earthquake, for instance, the entire structure comes crashing down.
In the second passage, the damage was already done, leaving Norwegians with the problem of how to create soils upon which plant fauna could thrive. Had they, managed the tree population by planting more than they were cutting, they probably would have avoided the "<em>green problem".</em>
Cheers