Answer:
This means that some people don't appreciate what they have(their food) and choose to envy others' possessions(watching other people eat) instead.
Explanation:
Hope this helps!
simple space for one also aeronautics, engineering, physics ect.
He should have used Al's surname and introduced him first. The manager is the more important person, which is why his name would be the first mentioned. Jim also did not introduce John as his brother, so Al has no idea who or why he is being introduced.
The sentence in this conclusion paragraph that most clearly reminds the reader of the main points is: (1) Therefore, Sophocles uses both Antigone and Creon to show how dangerous it can be to refuse to let go of one's beliefs.
A conclusion paragraph contains the main points that were highlighted in the text.
The conclusion paragraph above begins with the transition element, therefore, to indicate that the author is about to reach a conclusion based on what was previously narrated in the passage.
This conclusion paragraph also contains the moral lesson of the passage.
Learn more about conclusion paragraphs here:
brainly.com/question/2523920