700 is the correct answer
Answer:
Father Amadi visits the next day and invites Obiora and Jaja to play football that evening. He tells Jaja to invite his sister, but when they leave in the evening, Kambili pretends to be asleep. She goes out to the living room to find Amaka tending to Papa-Nnukwu. Papa-Nnukwu tells Kambili that her cousin would have been chosen to decorate the shrines of their gods. Watching them, Kambili feels a longing for something she knows she will never have. She joins Aunty Ifeoma in the kitchen.
Explanation:
The figurative language contributed to the tone, mood, and overall meaning of the passage as it allows the readers to imagine what the author meant in the literary work.
<h3>What is a figurative language?</h3>
It should be noted that a figurative language simply means the use of words to convey a complicated meaning to the readers.
In this case, the figurative language contributed to the tone, mood, and overall meaning of the passage as it allows the readers to imagine what the author meant in the literary work.
Learn more about figurative language on:
brainly.com/question/809737
#SPJ1
Answer:
b. Cite sources
Explanation:
To prevent plagiarism from occurring in his paper, Marc should cite all the research sources he used to collect information about the subject he wrote in the paper. Thus, when citing the sources he presents the authors to whom he was inspired and researched, showing where the original information came from and avoiding appropriating texts that are not his own.