I’m what work? You should be more specific.
But in any case, repetition helps focus the audiences attention to what the narrator finds most important. And is an important rhetorical device.
The answer is D: studies have suggested that eating a diet fulll of vitamins, minerals, and fiber can help lead longer healthier lives.
The correct answer to this open question is the following.
Although there are no options attached we can say the following.
This passage is a change in pacing because after the text says "The king cobra instantly turned its head toward me and flared its hood. Was it about to strike?" it suddenly change the continuity of the action and refers to some characteristics of the cobra.
It could have been "foreshadowing" if the text would have continued the original narrative of the preparation for the attack, until describing the attack or not.
However, the text changed in pacing when it wrote: "The interesting thing about the king cobra is that it is the smartest snake on earth. It can see 330 feet, and its venom contains powerful neurotoxins. This new information about the cobra's characteristics changed the narrative.
<span>D. imperturbable
In the passage, the correct word is "imperturbable". This is an adjective simialr to "calm"</span>
Answer:
Please wash your hands before every meal.