Answer:
Chicago Bulls
Explanation:
Based on the passage, the Chicago Bulls won the match because of several reasons.
First, the excerpt says "...should HAVE BEEN the game the Chicago Bulls lost" because their star player Michael Jordan was hospitalised because of a suspected stomach flu and he was dehydrated and missed two days of practice meaning that because of the fact that the Chicago Bulls did not have their star man operating optimally, they were supposed to lose.
The next line goes ahead to say that, "It SHOULD (in fact) HAVE marked the Utah's Jazz's first NBA Championship
win" meaning that because of the advantage of Chicago Bulls not having their star player at a hundred percent, Utah Jazz were slight favorites to win and should have in fact won, but apparently they didn't.
Finally, the tenses used in the passage indicate strongly that Utah Jazz failed to capitalise on the slight advantage they had and Chicago Bulls won the game.
Answer:
The main purpose of education is always to make an individual grow his/her skills through the gained knowledge. The young ones should be given proper education so that they can develop themselves and bring positive changes to society. It's the right of everyone to get an education.
Explanation:
hope this is enough
It gives the nature human like qualities and that helps set the scence for a reader.
Answer:
C. The sickness of the workers
Explanation:
Because it is stated in the article that the process of building the Great East River Bridge was delayed for years because of bad deals and workers ' illness. That is to say, staff caught illness trying to build the bridge and that puts them at risk.
Answer: idk i just saw this and i wanted to answer it
Explanation: