Answer:
John F. Kennedy's message was that he wanted to defend freedom and make the world a better place
Explanation:
The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
The answer is (A) because a poem has to rhyme right ??
What is it about??????????
<u>Answer:</u>
<u />
<em>Two differences between the emotional and physical effects of unemployment among newly qualified educators in South Africa:
</em>
A permanent job doesn’t have a defined end date and the employee receives benefits. In a temporary one, the employee works for a defined duration. It’s contractual. Depending on the employee group, some temporary positions provide additional payment and some benefits.
Nowadays, unemployment is seen among newly qualified educators in South Africa. Unemployment itself has many effects on the human mind and health. It impacts one’s self-confidence and gives rise to a constant feeling of being useless. These are the emotional effects. Unemployment can cause stress which may affect physical health deterioration. Due to these reasons, the newly qualified educators in South Africa sometimes find some jobs that are not aligned with their degrees .