1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
BlackZzzverrR [31]
3 years ago
14

The diagram below shows that the Roman Republic contributed to the development of democratic principles.

History
2 answers:
love history [14]3 years ago
8 0

Answer:

The president is permitted to veto specific legislative acts, but Congress has ... and judicial appointments and on the approval for ratification of treaties. ... State shall have the Qualifications requisite for Electors of the most numerous Branch of the State Legislature. ... No Bill of Attainder or ex post facto Law shall be passed.

Explanation:

NARA [144]3 years ago
5 0

Answer:

These are all the answers for any different wording in the boxes! It can also be switched around so be careful! It would still give you these answers tho so no worries.

1. The Senate and Assemblies

Answer: The Congress

2. The Consul

Answer: The President

3. The Eight Judges

Answer: The Supreme Court

4. The Twelve Tables

Answer: The Bill of Rights

5. Consul Veto

Answer: Presidential Veto

Explanation:

You might be interested in
What are the principles that you value most and why?
Eddi Din [679]

Answer:

ok to me one of my most valued principles is honesty because it makes people have trust and faith in you and makes you reliable another one is determination you should never give up on what you want fight for it no matter what another one is humanity always be kind be loving put others first before yourself

5 0
3 years ago
This compromise created a ______-house Congress.
nadezda [96]
Bicameral. Please like and thank
6 0
3 years ago
I need help on all of these
valentinak56 [21]
1. Answer = C
2. Answer= C
3. Answer= A
7 0
3 years ago
4. Ture or False? Most Northerners thought slavery should not be allowed in new<br> western states.
Leni [432]

Answer:

true

Explanation:

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
What did Thurgood Marshall do that helped the civil rights movement? NEED ASAP PLEASE
slega [8]
Thinking he guided the litigation that destroyed the legal under prinnings of JIM crow SEGREGATION 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The raven continuously repeating the word "nevermore" is an example of what figurative language?
    11·1 answer
  • What were two reasons for the rapid spread of slavery in the American colonies?
    12·2 answers
  • Who are the
    13·1 answer
  • Why would the US government purchase government securities from private bond holders ?
    15·1 answer
  • We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain una
    15·2 answers
  • What historical document was sucess under the articles of confederation
    11·1 answer
  • Why are many people on the Caribbean islands poor?​
    6·1 answer
  • Why does the U.S. Senate vote on appointments to the president's cabinet?
    15·1 answer
  • In 1649 Oliver Cromwell abolishes the monarchy and becomes a military dictator in England.
    5·2 answers
  • Primary source: Zimmermann Telegram
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!